Dé dag van je leven, het mooiste moment die je samen deelt. Je bruiloft!

Van deze speciale dag wil je de mooiste foto’s om voor altijd bij je te houden. Kan je elke dag weer even terug naar dat ene moment. 

Bruiloftfotografie
Hoe meer uren ik aanwezig ben tijden de bruiloft, hoe beter. Zo kan ik het beste jullie dag vastleggen, ik ben dan bijvoorbeeld aanwezig vanaf het aankleedmoment/visagie tot aan het aansnijden van de bruidstaart. Zo is er genoeg tijd voor een fotoshoot op een locatie(s) naar keuze. Deze fotoshoot neemt tussen de anderhalf uur en twee uur in beslag. 

De prijzen beginnen bij:
6 uren fotografie: € 925,-
1 uur extra: € 75,-

Bruidsfotografie is inclusief:
• Professionele fotograaf
• Kennismakingsgesprek
• Preview kort na de bruiloft
• Minimaal 250 foto’s verstuurd via WeTransfer
• De eerste 50km reiskosten binnen Nederland

Trouwalbum
Willen jullie een trouw/fotoalbum ontvangen? Zodat je minuut tot minuut nog even rustig op jullie gemak kan terugkijken. Ik werk samen met verschillende leveranciers van trouwalbums van super kwaliteit. De foto’s worden dan afgedrukt op stevig, duurzaam en fantastisch fotopapier. Waardoor de foto’s tientallen jaren goed blijven qua kleur. Deze fotoalbums zijn verkrijgbaar geheel naar eigen smaak. Wil je een zwart lederen cover? Of toch subtiel linnen? Vierkant? Rechthoekig? Er zijn genoeg opties! Meer weten? Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht