Trouwkaarten

Trouwkaarten | Keuze uit bestaande ontwerpen & volledige gepersonaliseerde ontwerpen

Meer info? Neem contact met me op!

Één van de mooiste dagen van je leven. Jullie trouwdag. Een dag die gepland wordt met veel aandacht, zodat het feest van de liefde goed gevierd kan worden. Dat begint al bij de uitnodiging. Vrienden, familie en kennissen krijgen de kaart in de brievenbus en er verschijnt een glimlach op de gezichten van de gasten. Ze verheugen zich erop! 

Samen werken we aan het bezorgen van een glimlach op de gezichten van hen. Aan de hand van jullie wensen en ideeën ontwerpt BYILSE een unieke trouwkaart die helemaal aansluit bij één van de mooiste dagen van je leven.

Stap 1: IDEE

Kies een ontwerp of laat weten wat jullie wensen zijn.

Stap 2: ONTWERP

Het ontwerpproces duurt gemiddeld 2-3 weken.

STAP 3: Definitief ontwerp

Na akkoord kunnen de kaarten besteld worden.

STAP 4: LEVERING

Trouwkaarten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

STAP 5: AFWERKING

De kaarten worden op maat gesneden, krijgen een rillijn en als dit nodig is een boorgat.

STAP 6: KLAAR

Sommige kaarten hebben nog een beetje aandacht nodig (touwtjes strikken etc.) maar daarna kunnen ze verzonden worden naar vrienden en familie!

EXTRA'S

In dezelfde stijl als je trouwkaart kan BYILSE ook het volgende voor jullie ontwerpen: save-the-date-kaarten, menukaarten, naamkaartjes, bedankjes, gepersonaliseerde sluitstickers en nog veel meer.

KOSTEN
  • Kies je voor een ontwerp wat al op de website staat? Dan staan de prijzen naast de kaart vermeld.
  • Willen jullie graag een op maat gemaakt kaartje? Dan moet er ook op maat een offerte gemaakt worden, neem hiervoor contact op via het contactformulier.
DETAILS

Er is een ruime keuze in papiersoorten en inkttechnieken. Daarom is het belangrijk om ze te zien en te voelen. Er kunnen voorbeelden aangevraagd worden. Zo zorgen we ervoor dat het tot in de kleinste details perfect wordt.